O vezi pe stradă şi nu o recunoşti:

Mirela Oprişor joacă rolul unei prostituatei Aspirina în „Las Fierbinţi” şi este unul dintre cele mai interesante personaje din serial.

Dacă în serial este o prezenţă care iese în evidenţă de fiecare dată, puţini din fanii „Las Fierbinţi” îşi pot imagina cum arată actriţa Mirela Oprişor în momentele în care nu se află pe platoul de filmat.

În „Las Fierbinţi” apare machiată strident, cu perucă roşcată şi fuste scurte şi extravagante, „Aspirina”, aşa cum se numeşte Mirela Oprişor în serial, e o familistă convinsă şi foarte elegantă.

„Am 37 de ani, sunt asistentă medicală și o femeie cu mari așteptări. Într-o seară, șeful meu mi-a spus să ne vedem la un hotel, pentru că avea ceva să-mi spună. E incredibil ce am făcut. Visez întruna la asta. A doua zi mi-a spus ceva răvășitor”

O femeie din Marea Britanie trăiește o adevărată suferință după ce s-a îndrăgostit de un bărbat nepotrivit.

„E un clișeu, dar am 34 de ani, deci nu sunt strâină de ale vieții. Sunt asistentă medicală la stomatologie și m-am întdrăgostit de medicul dentist când acesta și-a început jobul la începutul acestui an. Are 40 de ani.

Ne-am izbit unul de celălat pur și simplu și am început să flirtăm la muncăm ceea ce a condus spre câteva ieșiri în afara programului la un pahar.

În urmă cu o lună, a închiriat o cameră de hotel. Am făcut am0r pasional. A fost exact așa cum visam.

Și nu e vorba doar despre s3x, am petrecut ore în șir povestit. Eu sunt măritată. Soțul meu are 37 de ani.

E un tip de treabă, dar nu e sufletul meu pereche și nu a fost niciodată pasiune între noi.

Weekendul trecut, amantul meu mi-a spus că trebuie să ne vedem urgent și că relație noastră trebuie să se încheie.

Mi-a spus că își pune familia pe primul loc și că nu vrea să o părăsească.

Sunt distrusă. Nu pot mânca sau dormi. Eu vreau să-l văd în fiecare zi și nu îl pot urî pentru că s-a jucat cu mine.

Trebuie să-l uit și nu am idee cum”, a scris femeia.

Consiliera pe probleme de relații a publicației The Sun îi sugerează femeii să-și vadă de viață pentru că e evident că bărbatul de care e îndrăgostită a depășit momentul. Nimic bun nu poate ieși din așa ceva.