O romanca a fost ucisa in Londra de catre fostul iubit, un barbat din Vaslui! De ce a omorat-o, motivul este unul cutremurător:

Elisabeta Lacatusu avea 44 de ani si era mama a trei fete. Miercuri seara femeia si-a dat ultima suflare pe o strada din Londra, acolo unde a fost macelarita fara mila.

Moartea tragica a Elisabetei Lacatusu este deplânsa de rude si apropiati. Mama a trei fete, femeia era divortata de mai multi ani si se stabilise in Londra unde lucra intr-un restaurant, potrivit stirilekanald.ro.

Apropiatii spun ca Elisabeta Lacatusu, plecase din Vaslui pentru a scapa de saracie, sa-si faca un rost si sa asigura un trai mai bun fiicelor sale, pe care si le luase cu ea in Londra.

Apropiatii familiei mai spun ca Elisabeta Lacatusu a avut o relatie cu un alt vasluian stabilit in Londra, Genu Armeanu, insa s-a despartit de acesta, pe fondul neintelegerilor.

Barbatul nu s-a impacat insa cu despartirea. Cu câteva zile inainte de crima, acesta comentase la una dintre fotografiile postate de Elisabeta pe Facebook: ”Frumoasa mea iubita”.

Rudele femeii povestesc ca, orbit de gelozie, Genu Armeanu ar fi planuit crima dupa ce a aflat ca femeia si-ar fi refacut viata alaturi de patronul restaurantului la care lucra.

Miercuri seara, barbatul ar fi asteptat-o pe Elisabeta sa iasa de la serviciu, ar fi urmarit-o si atacat-o cu un cutit, lovind-o de zeci de ori. Politistii londonezi l-au identificat in scurt timp: joi dimineata acesta a fost gasit in casa unde locuia alaturi de alti români.

Rudele victimei mai spun ca barbatul a fost si arestat joi dimineata.