Nu e de mirare ca s-a casatorit cu el! Ce cadou fabulos i-a facut Ionica Nicoletei Guta de 8 Martie: „Esti regina mea si inima mea!” Nu i-a venit să creadă când l-a văzut:

Ionica, sotul Nicoletei Guta, i-a facut un cadou in avans de 8 martie, daruindu-i manelistei un lant de aur.

Inceputul primaverii l-a inspirat pe sotul Nicoletei Guta, care a fost galant cu partenera sa de viata. Ionica i-a facut cadou manelistei un lant gros de aur, aceasta fiind extrem de incantata, punandu-l imediat la gat.

Sotul Nicoletei Guta i-a facut o declaratie de dragoste
Ionica si-a insotit gestul si de o declaratie care arata ca este indragostit pana peste cap de Nicoleta. „Esti regina mea si inima mea!”, i-a transmis Ionica Nicoletei, cu care s-a insurat toamna trecuta.

Sotul Nicoletei Guta a fost felicitat de prieteni
Gestul facut de sotul Nicoletei Guta i-a incantat pe amicii acestora. „Superbi! Ma bucur ca esti fericita, Nicoleta! Pupici si multa sanatate si fericire impreuna…Foarte frumosi, frate, sa o tineti tot asa, sa va bucurati unul de altul”, le-au transmis apropiatii celor doi.

CITEȘTE ȘI: Umilință supremă pentru Iulia Vântur. Salman Khan a facut-o praf

Salman Khan o umileşte din nou pe Iulia Vântur. În timp ce vedeta noastră vorbeşte numai despre iubire şi relaţia lor superbă, starul de la Bollyood nici nu vrea să audă de vreun legământ pe veci.

În presa tabloidă din India s-a tot zvonit în ulimul timp că Iulia va deveni doamna Khan, iar reacţia actorului nu a întârziat să apară. Şi, la fel cum ne-a obişnuit, starul de la Bollywood a umilit-o din nou şi a declarat că este liber ca pasărea cerului, potrivit Antena Stars.

„Mariajul a devenit ceva mult prea mare. Cheltui o grămadă de bani ca să te căsătorești. Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un bărbat singur”, a spus Salman Khan.

El zice că nu vrea să audă de un mariaj, ea deja se gândeşte la primul lor videoclip împreună. „Pe ecran împreună, ne veţi vedea atunci când el va decide să cânte. Deja face asta, nu? Nu este nimic ce nu poate face”, a spus Iulia Vântur pentru presa tabloidă din India.

Până în momentul în care cei doi voi ajunge să îşi recunoască idila, Iulia se mulţumeşte ca fiind numită prietena lui Salman Khan pentru că nu toată lumea ajunge să aibă acest statut.