Nicoleta Luciu a făcut anunțul la 5 ani de la nuntă! Prietenii s-au grăbit s-o felicite imediat ce au auzit vestea cea mare!

Nicoleta Luciu este o femeie împlinită! Mamă a patru copii, Zolt jr şi pe tripleţii Kevin, Kim şi Karoly, vedeta este dedicată complet familiei sale şi este topită după copiii ei.

„Acum mulţi ani s-a născut cel mai gălăgios copil! Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase pe care mi le-aţi trimis! Vă pup şi vă iubesc”, le-a scris Nicoleta Luciu fanilor ei, pe Facebook.

Mesajul a strâns mii de aprecieri pe reţeaua de socializare. Zolt Jr. a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani, iar mămica lui a ţinut să se laude cu el pe Facebook, fiind asaltată din toate părţile de mesaje frumoase primite de la admiratori.

Încearcă să slăbească!
Sătulă să se chinuie şi determinată să revină la ceea ce era odată, Nicoleta a făcut deja primul pas, anunţându-şi prietenii de pe Facebook că a început o dietă drastică.

„Salată de avocado cu ardei roşu, roşii, rucola şi pâine prăjită”, a scris Nicoleta alături de fotografia în care îşi prezenta cu mândrie „gustarea”.

Nicoleta Luciu a renunţat la lumina reflectoarelor pentru o a duce o viaţă în care se dedică exclusiv celor patru copii ai săi şi soţului, la Miercurea-Ciuc. Odată cu strălucirea de pe TV a mai dat uitării şi dietele drastice cu care se menţinea în formă, iar kilogramele s-au adunat liniştite pe trupul ei.