Mirele de la „cea mai mare nunta din istoria Romaniei” recunoaste ca evenimentul a fost o afacere colosala! Cu ce sumă uriașa a rămas după nuntă și ce va face cu banii:

Primarul Lucian Morar a facut dezvaluiri despre cati bani s-au cheltuit si cati s-au castigat dupa nunta cu cantareata Ioana Pricop.

Primarul localitatii maramuresene Ulmeni, Lucian Morar, a devenit celebru dupa ce presa a dezvaluit ca nunta sa cu cantareata de muzica populara Ioana Pricop s-a desfasurat in 7 locatii diferite, la eveniment participand cateva mii de oameni.

Intrebat de jurnalistii de la vice.com cati bani a cheltuit cu nunta, primarul a raspuns: „Încă n-am făcut un calcul exact la cât a costat întreg evenimentul, pentru că, se ştie, mai întâi se dau avansuri pentru serviciile de care am avut nevoie… Ce pot să spun… 100 de mii? Între 100 mii şi 200 mii de euro. Dar gândiţi-vă la câţi invitaţi au fost şi că toţi au venit cu dar. O să plătim din darul pe care l-am primit de la invitaţi.”.

Morar a explicat si cum de si-a permis o nunta de asemenea amploare. „Eu am spus-o, Ioana este artistă… Salariul meu este de 8 000 de lei pe lună. Dar din nou, cei care ne-au oferit serviciile, majoritatea sunt… aşa se procedează, se plăteşte ulterior. Nu ne permiteam să organizăm acest eveniment dacă nu ne bazam, bineînţeles, şi pe darul de la nuntă. În cea mai mare proporţie”, a spus primarul.

Chestionat daca invitatii au platit meniurile, Morar a marturisit: „Dar nu-i vorba de a plăti meniurile. E vorba că toţi au făcut un anumit dar. Şi-n general bani, nu cadouri. Am primit cadouri, dar în general ne-au dăruit bani…Haideţi să vă spun ceva. Darul de la nuntă depăşeşte cu mult, dar mult, cheltuielile pe care le-am avut. Deci gândiţi-vă la un dar de 100 de euro pe familie, da? Şi au fost, cum să zic, cetăţenii mei. Dar au fost şi daruri de 300 de euro, 250, 400 de euro. Fiecare după posibilităţile pe care le-a avut ne-a oferit daruri. Le mulţumim încă o dată, că am mai rămas şi cu bani frumoşi, foarte frumoşi”.