Mihaela are copii mari acum. Patrick și-a tăiat stomacul și e muuult mai slab, dar stai să vezi cum arată fata lui Cristi Borcea. Melissa Antonia e domnișoară în toată regula:

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, are o fată din mariajul cu acesta, care este foarte frumoasă.

Mihaela Borcea, care are o nouă relație amoroasă, este mama a trei copii din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Cristi Borcea.

Pe fiica ei din această căsnicie o cheamă Melissa Antonia, iar de Sfântul Antonie a fost onomastica ei, prilej cu care femeia de afaceri i-a făcut urări publice, pe internet.

Tot acolo, Mihaela Borcea a postat și o fotografie cu Melissa Antonia, care este o adolescentă foarte simpatică. Aceasta seamănă foarte bine cu mama ei.

„Sf. Antonie al cărui nume îl porți să îți aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! Îți doresc multe împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubesti, să fii tandră, sa luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbatoare… La mulți ani, Antonia mea frumoasă!!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil. Din mariajul lor au rezultat trei copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.