Mesajul de adio postat pe Facebook de Stefania, inainte de a se sinucide! „În fiecare zi mă trezesc cu o singură dorinţă…” Tanara de 16 ani a fost gasita de mama sa! Ce motiv cutremurător a avut fata:

Ştefania Tomoiaga, o elevă de 16 ani, a fost găsită spânzurată într-o anexă gospodărească, iar macabra descoperire a fost făcută chiar de mama ei.

Ştefania Tomoiaga era elevă la liceul din Vişeu de Sus. Ea locuia alături de mama sa, tatăl tinerei fiind plecat la muncă în străinătate.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de mama sa, iar din primele informaţii rezultă că Ştefania Tomoiaga a decis să recurgă la acest gest findcă suferea din dragoste. O decepţie în dragoste ar fi determinat-o pe tânără să îşi pună capăt zilelor.

Ştefania Tomoiaga dădea semne că este tristă şi supărată. În unul dintre ultimele sale mesaje postate pe facebook a scris că aşteaptă seara pentru a se culca la loc, exprimând, parcă faptul, că nu are motive pentru care să îşi dorească să se ridice din pat.

„În fiecare zi mă trezesc cu o singură dorinţă, să vină seara să mă culc la loc.” a scris ea pe facebook.

Prietenii şi apropiaţii Ştefaniei Tomoiaga sunt în stare de şoc, această veste tristă provocându-le o mare suferinţă. Mesaje de tristeţe şi de durere au publicate în mediul virtual.

„Dumnezeu să te ierte Stefi, nu asta era calea ta. Fii linistită acolo sus.” a scris cineva.

„Dumnezeu să te ierte Stefi, draga mea” a scris o altă persoană.

„De asta-i bine să avem toți acel prieten care să ne susțină moral. :(” a transmis un alt apropiat.