Meghan Markle, primele informatii despre sarcina: Va avea Ducesa gemeni? Palatul Kensington și declarația oficială:

Meghan Markle și-a luat responsabilitățile regale foarte în serios. Ia parte la cele mai importante evenimente, călătorește alături de Regină și reprezintă Familia Regală la diferite angajamente sociale. Însă, nu am putut să nu observăm că ceva s-a schimbat… așa că întrebarea rămâne: este Meghan Markle gravidă?

Presa străină scrie deja despre o posibilă sarcină a Ducesei. În vârstă de 36 de ani, Meghan și Prințul Harry au dat de înțeles de multe ori că vor să-și întemeieze o familie cât de repede posibil. Așa că ce să mai și aștepte?

A trecut doar o lună de când cei doi s-au căsătorit pe 19 mai, iar zvonurile despre o posibilă sarcină sunt deja pe buzele tuturor. Cu gemeni sau nu, Meghan a ales să poarte niște rochii mai largi în ultima săptmână, la două evenimente importante. Cel mai recent, la Ascot, Meghan a fost surprinsă purtând o ținută albă cu curea în talie. Nu știm încă dacă Ducesa ascunde ceva sau nu, însă nu ne-ar mira. Deci, este Meghan Markle gravidă?

Surse apropiate cuplului regal au declarat pentru publicații din străinătate că Meghan și cu Harry vor să aibă un copil cât de curând – sau doi, de ce nu. Totuși, Palatul Kensington nu a dat nicio declarație oficială în acest sens, deci zvonurile nu pot fi încă confirmate.

Tot presa din străinătate spune că cei doi ar fi aflat despre o posibilă sarcină încă din timpul lunii de miere, iar Meghan a fost surprinsă mângâindu-și abdomenul de câteva ori. Suntem extrem de curioși să aflăm dacă este Meghan Markle gravidă sau nu. Deocamdată știm doar că ea se bucură de noua sa viață, după cum vedem și din fotografii, unde ea e mereu zâmbitoare și pare extrem de îndrăgostită de Prințul Harry – și viceversa!

Așteptăm declarația oficală din partea Palatului Kensington ca să aflăm dacă este Meghan Markle gravidă. Vestea, cu siguranță, ar bucura pe toată lumea.