Mariana i-a refuzat un joc logodnicului ei. Ce i-a facut barbatul, drept pedeapsa: Autoritatile s-au ingrozit! Ce s-a intamplat: Uluitor cum a fost găsită femeia:

O femeie a fost ucisa cu 34 de lovituri de cutit de viitorul ei sot din cauza unei fantezii sexuala.

Mariana i-a refuzat un joc erotic logodnicului ei. Alexandru Stefan Rusu nu a putut accepta refuzul usor. S-a enervat si a inceput sa o loveasca pe logodnica lui. Barbatul a ucis-o pe Mariana cu 34 de lovituri de cutit. Si totul pentru ca i-a refuzat un joc erotic!

Barbatul si-a aflat astazi sentinta. Alexandru Stefan Rusu a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare. Initial, pedeapsa era de 20 de ani. Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au considerat ca Alexandru Stefan Rusu a vrut sa il omoare si pe fiul victimei.

Alexandru Stefan Rusu si-a omorat partenera de viata pentru ca i-a refuzat o fantezie sexuala. In apararea femeii a sarit fiul ei, de 12 ani. Instanta a considerat ca barbatul a vrut sa il omoare si pe minor, de furie. Barbatul trebuie sa plateasca si daune morale pentru fapta sa.

Alexandru Stefan Rusu trebuie sa plateasca 50.000 de euro pentur fiecare dintre copiii victimei. Mariana avea doi copii. Ucigasul ei este obligat de instanta sa ii plateasca si cheltuielile de inmormantare. Suma se ridica la 5.000 de euro, informeaza observator.tv. Decizia judecatorilor este definitiva.

Crima a avut loc in martie 2017, intr-un apartament din Mihai Bravu, Ploiesti. Mariana si Alexandru au organizat o petrecere. La ea au fost invitate doua fete, una de 17 ani. Dupa ce a baut alcool, Alexandru Stefan Rusu a inceput sa le faca avansuri invitatelor. Apoi a rugat-o pe Mariana sa organizeze o partida de sex in grup.

Pentru ca a fost refuzat de toate 3, Alexandru Stefan Rusu a facut scandal. Invitatele au plecat si barbatul a injunghiat-o pe Mariana de 34 de ori. Femeia avea 36 de ani si doi copii minori. Era logodita cu cel care i-a luat viata.