Maria avea 37 de ani si muncea in Germania. Cadavrul femeii a fost gasit ieri in apartamentul in care locuia! E cutremurator ce s-a intamplat: A lăsat doi copii în urmă! Apelul disperat al Poliției:

O tânără româncă, Maria Mirela A., în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Augustdorf, Germania.

Teribila descoperire a fost făcută în dimineaţa zilei de marţi, după ce şeful tinerei a alertat poliţia anunţând că Mirela este de negăsit şi că de două zile nu a apărut la muncă.

„Nu putem spune cum a murit, însă a fost o crimă”, a declarat procurorul german Christopher Imig, din Detmold.

În urma cercetărilor, pricipalul suspect, dat la această oră în urmărire generală, este tot un român. Bărbatul căutat se numeşte Florin – Alexandru Enia, are 31 de ani şi este din Dortmund.

„Suspectul are 1.80 m înălţime, în jur de 90 de kilograme, o statură masivă şi părul scurt, şaten. Bărbatul purta o haină închisă la culoare, matlasată, cu maneci din stofă, blugi albaştri, pantofi sport Nike roșii și o şapcă albă. Poliția nu recomandă să fie abordat în cazul în care cineva îl găsește”, este apelul transmis de poliţia germană.

Anchetatorii au publicat chiar şi o fotografie a presupusului criminal.

Din primele informaţii Maria Mirela A. şi Florin – Alexandru Enia aveau o relaţie de trei ani. Femeia ar fi plecat din România în 2012, lăsând în urmă doi copii, de 13 şi, respectiv, 17 ani, ca să lucreze la o filmă de logistică din Germania.

Acolo l-a întâlnit pe Florin – Alexandru Enia, cu care avea o relaţie de aproape 3 ani.

Vecinii Mirelei spun că cei doi se certau destul de des, iar prietenii au descris-o pe tânără ca fiind prietenoasă, dar, în acelaşi timp, foarte reţinută.