Mânca înghețată și un străin i-a strigat: ,,Mănâncă înghețată, cățea grasă”. Femeia s-a înregistrat la câteva secunde după asta și ce a surprins a făcut o țară întreagă să se cutremure! E șocant prin ce trecea femeia: ,,Toți își bat joc, dar nu știu că…”

Shauna Arocho are 27 de ani și locuiește în SUA. Ea se bucura de o înghețată care îi fusese oferită pe stradă gratis atunci când o mașină plină de bărbați a trecut pe lângă ea și soțul ei, au coborât geamul și i-au urlat: ,,Mănâncă înghețată, cățea GRASĂ”, apoi au ridicat geamul și au plecat în viteză.

Dar chinul ei nu s-a terminat acolo, femeia, care spune că a pierdut deja 54 de kilograme printr-un regim drastic a fost distrusă de brutalitatea cuvintelor care i-au fost aruncate. La 15 minute de la incident, ea a înregistrat un clip pentru a-și documenta reacția, pe care apoi l-a postat pe Facebook.

Ea a spus: ,,Ce ar fi fost dacă eu eram într-o asemenea stare încât faptul că mi-ai spus așa ceva m-ar fi făcut să mă duc acasă și să mă sinucid?” Mai jos puteți urmări clipul pe care ea l-a însoțit alături de următoarele cuvinte:

,,Sunt o femeie de 27 de ani și oamenii își bat joc de mine foarte des din cauza greutății mele. Ce obțin oamenii din asta? Ce ar fi dacă cuvintele voastre ar fi chiar ultima picătură? Nu aveți de unde să știți ce stare emoțională au oamenii. VĂ ROG gândiți înainte să vorbiți. Eu muncesc în fiecare zi să devin mai bună. Știu că sunt grasă, nu am nevoie să îmi strige asta străini pe stradă, de la geamul mașinii. Nu încerc să vă câștig mila prin postarea asta, vreau doar ca oamenii să înțeleagă cât de periculoase pot fi cuvintele lor. Vă rog să DISTRIBUIȚI ASTA”.