Mama cantaretei a spus tot ADEVARUL! Artista este disperata: „Mama nu vreau sa mor, vreau sa…”

Mama Denisei a povestit pas cu pas cum a evoluat boala artistei. Femeia este disperata, sustine ca medicii nu i-am dat sanse inca de la inceput, informează wowbiz.ro.

„Mama Denisei era la Stefanesti, acolo unde locuieste. De cand s-a imbolnavit merge rar acasa. Am gasit o femeie indurerata. Nu se stie daca se va face bine. Nu si-a dorit sa apara in fata lumii, dar si-a dorit sa-si spuna durerea. Nu i-am pus foarte multe intrebari, insa a spus totul, a simtit sa-si deschida sufletul.

A inceput sa planga si mi-a zis ca Denisa nu este bine si ca se roaga ca ea sa traieasca”, a relatat Adrian Velea spusele Getei, mama Denisei.

Mama Denisei Raducu este extrem de mandra de reusitele fiicei sale. O considera cea mai frumoasa si a tinut sa specifice ca tot ce a reusit in viata a facut-o cu propriile forte. Ba mai mult, mama cantaretei a subliniat faptul ca Denisa si-a cumparat singura masina, nu a fost primita cadou de la iubitul sau.

„In tot acest timp Denisa a facut liceul si facultatea, a fost indrumata de impresarul care acum este blamat.

Este foarte mandra de fiica sa. Si-a cumparat singura masina, si-a cumparat un apartament. Banii au provenit de la impresar. Este foarte mandra de fata ei.

De cate ori aparea la televizor, era un singur lucru care o deranja, ca vedea pe burtiera ‘Denisa, ultima virgina din showbiz'”, a mai povestit Velea.

Geta a povestit si de unde a plecat cumplita boala si a confirmat faptul ca evolutia ei a fost una galopanta, sarind peste majoritatea stadiilor.

„Denisa avea un chist pe unul dintre ovare, boala a inceput atunci cand ea avea doar o gripa. Mama ei i-a spus sa mearga sa faca un ecograf.

Mi-a zis ca nu are puterea necesara sa fie filmata, vrea sa vorbeasca, dar nu are puterea sa apara.

Denisa crede ca virusul B l-a luat de la tratamentele cosmetice, la pedichiura. Ea spune ca de acolo crede ca a luat virusul B.

Boala a devenit violenta, a sarit peste multi pasi.

Virusul a luata razna din cauza chistului. Insa organismul a avut de suferit din cauza acestul chist.

Un chist ovarian si o hepatita B au dus la boala de astazi a Denisei. Nu au mai fost aceste stadii, poate au fi ajutat-o.

Cancerul i-a dat dureri de burta, a crezut ca provin de la chist, nu si-a dat seama”, a mai declarat Adrian Velea, reporter WOWbiz.

Geta, mama Denisei a povestit si cum a decurs vizita medica din Viena. Dupa ce i-au studiat dosarul, i-au dat verdictul tragic: nu e nimic de facut. Au exclus din start transplantul sau tratamentul cu citostatice.

„Au fost la Viena pentru ca aici doctorii nu le-au dat mari sanse, era important pentru ei sa stie si parerea unor specialisti. A costat 1.500 euro pe zi, ba mai mult, au platit pentru o embolizare.

Au ajuns acolo, s-a facut o comisie. Discutau pe baza dosarului, operatia s-a exclus din start. Solutiile au fost taiate pe rand. Nu se putea face transplant, tratament s-a taiat. Mi-a povestitit mama ei ca in momentul ala i-a cazut cerul in cap. Embolizarea a fost singura solutie care putea fi aplica asupra ei. Va spus ca familia ei a facut tot posibilul sa o salveze”, a mai povestit Adrian Velea.

Sursa: Kfetele