Magdalena Şerban, criminala de la metrou, poate scăpa de pedeapsă, printr-o modificare a Codului de Procedură penală propusă de parlamentari! Uite cum este posibil așa ceva: Vi se pare normal?

O modificare şocantă, care ar putea fi adusă Codului de Procedură penală chiar săptămâna viitoare, ar putea să o scape de pedeapsă pe femeia acuzată în cazul crimei de la metroul bucureştean.

Una dintre propunerile depuse deja în Parlament prevede clar ca înregistrarile de pe camerele stradale sau din instituţii să nu mai poată fi folosite ca probe în dosarele penale.

Asta ar însemna că nici imaginile cumplite care dovedesc atacurile de la metrou nu ar mai ajunge în instanţă. Iar fără ele, femeia care a aruncat o fata de pe peron ar putea scăpa de pedeapsă.

Singurele probe pe care le-ar mai putea aduce procurorii ar fi: declaraţii ale martorilor, înscrisuri, rapoarte de expertiză, procese-verbale, fotografii şi mijloace materiale.

Aceste modificări vor fi dezbătute săptămâna viitoare în comisia specială pentru legile Justiţiei condusă de Florin Iordache.