Lora, criticata dur! S-a luat la cearta pe internet! Ce a putut sa scrie cantareata: „Incepi sa semeni cu…”

Lora si-a facut recent o schimbare de look, insa nu toti fanii ei au fost incantati. Lora este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Celebritatea de care se bucura ea vine cu un cost, acela de a-ti fi urmarit fiecare pas. Desi are o multime de fani care o iubesc si o apreciaza, se pare ca uneori, chiar si acestia ii mai reproseaza cate ceva.

Recent Lora a postat pe pagina personala de Instagram mai multe fotografii in care are parul lung si nu la fel de blond cum ne-a obsinuit. De asemenea, machiajul este foarte diferit de cel pe care il alegea pana acum, iar fanii au remarcat imediat. Unii nu au recunoscut-o, unii i-au spus cat de frumoasa e, iar altora nu le-a placut deloc schimbarea.

„Esti foarte foarte ciudata, nu mai esti tu, dar oricum a devenit uniforma pentru toate sa arate la fel”, „Nu te-am recunoscut”, „Ti-ai schimbat total aspectul, dar nu in bine”, au fost cateva dintre mesajele pe care le-a primit Lora.

„Cat de frumoasa erai naturala, Lora. Nu vă inteleg, mai vedetelor, de ce va desfiguraţi în halul ăsta?! Îmi pare rau dacă te-am suparat, nu asta mi-a fost intenţia, dar tu chiar nu aveai nevoie de nicio îmbunătăţire”, i-a scris o fana.

Unii dintre cei care ii urmaresc activitatea au fost foarte duri cu Lora si au criticat-o aspru pentru schimbare. „Nu stiu ce ti-ai facut, dar incepi sa semeni cu maimutele astea comune. erai mai frumoasa inainte cu stilul tau, poate putin baietesc dar aveai o amprenta unica, amprenta Lora. nu te pierde printre pitipoance, esti prea deosebita!succes in continuare, pupici!”, a fost comentariul care a deranjat-o cel mai tare pe cantareata.

„In primul rând felul tău de a te exprima este atât de greşit incat, „maimuţă” pare o alegere bună în comparaţie cu tine”, a fost raspunsul Lorei, care i-a facut pe alti internauti sa ii ia apararea fanei care a intrat in gura artistei.
„Frate, iei totul atat de personal, fata si-a zis parerea, ai impresia ca daca esti vedeta esti superioara? Cu ce? Doar cu vocea, in rest esti la fel ca noi toti!”, i-a transmis Lorei.