Legatura dintre Monica Gabor si actuala iubită a lui Irinel Columbeanu. Milionarul de la Izvorani, pus într-o situaţie delicată:

Irinel Columbeanu este pus într-o situaţie destul de delicată. Noua lui iubită, Oana, este originară din Bacău. Milionarul susţine că nu a fost niciodată la Bacău, acolo unde culmea, locuia şi fosta lui soţie, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu şi Oana au oferit un interviu într-o emisiune TV, unde au vorbit despre relaţia lor. Tânăra în vârstă de 21 de ani a dezvăluit ce i-au spus prietenii atunci când au aflat că iubitul ei este chiar Irinel Columbeanu, dar şi dacă milinarul i-a cunoscut părinţii. Irinel Columbeanu nu a mers la Bacău şi a povestit că nu a fost niciodată acolo, deşi fosta lui soţia era originară din acelaşi oraş.

„Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.r. vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”, a spus Oana, iubita lui Irinel Columbeanu.

„Nu (n.r. dacă i-a cunoscut părinţii)”, a spus Irinel Columbeanu, însă iubita l-a pus să promită că va merge la Bacău, ceea ce fosta soţie nu a reuşit să îl convingă.

Irinel Columbeanu a fost profund impresionat de frumuseţea Oanei şi a găsit-o pe reţelele de socializare, acolo unde i-a scris imediat un mesaj.

„Mi-a dat un like. Am intrat pe profilul ei şi mi-am dat seama că este chiar persoana pe care o văzusem şi încercam să aflu cine e. Am considerat că este politicos să îi cer prietenia. După vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj, mulţumesc pentru accept, şi de aici am început să avem un dialo care continuă şi în ziua de astăzi”, a povestit Irinel Columbeanu.

Întrebată: „Este Irinel Columbeanu primul bărbat din viaţa ta?”, Oana s-a ruşinat rapid şi a aşteptat ca iubitul ei să intervină. „Hohohohoho. E foarte indiscretă întrebarea”, a spus Irinel Columbeanu. „Da”, a spus Oana, confirmând ceea ce a spus iubitul ei.

Oana nu ştia prea multe despre Irinel Columbeanu atunci când au vorbit pentru prima dată, dar treptat l-a cunoscut mai bine, iar acum sunt foarte fericiţi împreună.

„Îl ştiam doar pentru că l-am văzut la televizor. Ne-am înţeles din prima foarte bine. Prima întâlnire a fost despre criptomonede. Apoi nu mai ţin minte exact ce am vorbit. (…) Ne-am făcut planuri”, a mai spus Oana despre relaţia cu Irinel Columbeanu.