Iulian avea 29 de ani, a venit în România din Anglia ca să-şi petreacă vacanţa în ţară, dar a Murit într-un accident cumplit. Ce a apărut la scurt timp pe pagina lui de Facebook e tulburător:

Moldovan Iulian a murit într-un accident cumplit sâmbătă dimineaţă, pe DN1. El abia ajunsese în România, din Anglia, pentru a-şi petrece concediul alături de cei dragi. Prietenii sunt devastaţi de moartea acestuia şi strâng bani pentru înmormântarea lui.

Iulian, în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit frontal cu un camion şi a murit pe loc. Tânărul a suferit enorm, iar în ultima perioadă lucrurile începuseră să intre pe un făgaş normal. Iulian va fi înmormântat acum lângă mama lui.

Prietenii sunt în stare de şoc. Nimănui din oraşul Nehoiu nu îi vine să creadă că tânărul care era mai tot timpul cu zâmbetul pe buze a sfârşit atât de tragic. Au scris multe mesaje în mediul online.

„Condolenaţe! (…) Nu îmi vine să cred. Ultima poză cu el! (…) Dumnezeu să te odihnescă! Condoleanțe familiei! ” au scris prietenii săi.

Un mesaj s-a remarcat printre acestea. Un apropiat strânge bani pentru a-l înmormânta cum se cuvine.

„Dragi prieteni,

Ieri a plecat dintre noi un suflet bun, un prieten de nădejde și un om plin de viață. Moldovan Iulian va rămâne mereu în inimile noastre și îi vom duce dorul nespus.

Încercăm să ne mobilizăm în aceste momente grele și să strângem orice sumă care, cu siguranță, îi va ajuta familia să acopere cheltuielile necesare. Cei care doresc să contribuie sunt rugați să mă contacteze personal ca să ne putem întâlni sau, dacă este mai ușor, puteți transfera direct în contul meu. Imediat cum aflu sigur când va fi adus de la Brașov, pentru a ne putea lua rămas bun de la el, o să vă anunț tot aici.

Vă mulțumesc pentru ajutor!” a scris prietenul pe Facebook.