Iubitul Denisei, sacrificiu suprem pentru a-i salva viaţa! Nu a stat o clipă pe gânduri şi s-a dus direct la medici

Iubitul Denisei este dispus să-şi dea viaţa pentru a o salva. Bărbatul nu a mai stat nicio clipă pe gânduri şi a mers la medici pentru a le cere să-i doneze ficatul lui artistei.

Iubitul Denisei este disperat să-i salveze viaţa şi este dispus să facă sacrificiul suprem. Bărbatul şi-a luat inima în dinţi şi a mers să discute cu medicii posibilitatea de a-i dona acesteia propriul ficat.

Răspunsul doctorilor nu a fost cel aşteptat, iar tot ce poate face este să-i fie alături mereu şi să o facă să zâmbească, să o răsfeţe cum poate mai bine.

”Voia să îi dea ficatul lui. Spunea că este dispus să facă sacrificiul suprem pentru ea. Medicii i-au spus că este o posibilitate destul de mică, dar el era dispus să îi doneze, dacă ar fi fost nevoie, tot ficatul, chiar dacă asta însemna să îşi dea viaţa pentru ea. A fost lămurit, de medici, că aşa ceva nu e posibil şi că poate dona doar un lob, dar tot a dorit să o facă.

Dar, din păcate, au grupe de sânge diferite, iar posibilitatea transplantului a căzut oricum, ficatul Denisei fiind prea afectat de boală. El are grijă să o facă să zâmbească, să o răsfeţe şi să îi satisfacă orice dorinţă. Când e cu ea, îi zâmbeşte tot timpul.

Când e singur, plânge şi se roagă lui Dumnezeu să o salveze. Cred că oricând ar face schimb de locuri cu ea, şi-ar da viaţa să o salveze pe a ei”, a declarat un apropiat al cântăreţei.

Sursa: cancan.ro