Iubita de 60 de ani, tradată cu fiica ei? Acuzaţii grave in povestea care a şocat România! Mama de 60 de ani şi-a vândut fiica pentru organe? „Ea nu e o mamă, e doar o c…. căreia i-a plăcut viaţa” Cum a răspuns femeia:

foto spynews.ro

Povestea de dragoste dintre femeia în vârstă de 60 de ani şi bărbatul în vârstă de 48 de ani continuă! Oare amorezul Mircea s-a dat la una dintre fiicele partenerei sale? Oare mama Rodica, femeia de 60 de ani, şi-a vândut fiica pentru organe?

S-au jurat cu mâna pe inimă că între ei e o iubire adevărată, chiar dacă ea are 60 de ani și el doar… 48. Cei doi îndrăgostiți, care susțineau că familia bărbatului ar fi făcut besteme ca să-i despartă, sunt puși ei la zid, astăzi. Iar acuzațiile care-i au ca țintă sunt șocante! Vorbim aici despre… o vânzare a unui copil, dar și despre avansuri total nepermise! Iar cea care face aceste acuzații e chiar una dintre fiicele femeii de 60 de ani.

„N-am stat la ei 2 ani de zile, am stat doar jumătate de an, că acel bărbat de lângă ea s-a dat la mine. (…) Din cauza asta eu mi am luat fetele şi am plecat. Când i s au spart geamurile, veneam de la Tribunal că luptam pentru custodia lor şi m-am întors după cerceii de aur. Apoi a sărit la gâtul meu, m-a dat pe jos, a sărit la bătaie. (…) Ea cu niciun copil nu ţine legătura. El o ţine pe ea că mai mult munceşte, dacă îi lasă berea pe masă e bine. Ea nu e o mamă, e doar o * căreia i-a plăcut viaţa”, a spus fiica Rodicăi Bouleanu.

Rodica Bouleanu a mărturisit faptul că fiica sa ar fi bătut-o.

„Nu e adevărat. Nici nu ştiu unde stă în gazdă. De trei, patru ani nu mai vorbim. Ea m-a şi bătut. Eu nu beau, pentru că sunt bolnavă cu inima. (…) Copiii mei nu au handicap, sunt zdraveni toţi”, a spus Rodica Bouleanu despre ceea ce a spus una dintre fiicele sale.

„Am primit-o la mine de milă, debrăcată în pielea goală. A prims-o mama ei şi fiica. După aceea l-a luat pe unu şi s-au cununat”, a relatat Mircea Badea în platoul „Acces Direct”.

Cristina, fiica Rodicăi Bouleanu, a povestit pentru „Acces Direct” faptul că ar fi fost măritată din obligaţie.

„Mama m-a măritat cu un bărbat pentru că avea maşină şi casă”, a spus Cristina, fiica Rodicăi Bouleanu.

sursa: spynews.ro