„Intram la baie impreuna! Glumeam, ne simteam bine. Ne si…” Alex Moraru, momente incendiare nevazute la TV! Razboinicul, dezvăluiri fara perdea! Colegii vedeau și auzeau tot: La asta chiar nu se aștepta nimeni:

Alex Moraru a vorbit la WOWbiz despre relatia speciala pe care a avut-o cu Ionut Rusu, pe vreme cand se afla in competitia Exatlon Romania.

Acesta sustine ca ii leaga o prietenie adevarata care va tine si dincolo de competitie.

„Stefan era foarte pudic, Alex vorbea doar generalitati. Cand intram la baie impreuna, ne incalzeam apa (n.r.- Ionut). Noi doi intram cate doi la baie, ne spalau unul pe celalalt. Noi cand intram acolo aveam apa calda, eram bucurosi. Avem nisip pe spate si ne curatam, na, nu ai ce sa faci acolo. Nu ne-a acuzat nimeni de altceva, nu se pune problema. Avem amandoi copii acasa. Le-am zis sa le spalam cu totii. Intram la baie, glumeam, ne simteam bine. E trist ce spun, pe zi ce trece uitam chipul fiului meu. Ne ajutam, ne incurajam. Ne motivam”, a spus Alex.

„Alina este prima persoana care ar trebui sa plece din competitie. Le are cu „istetimile” (n.r. – minciunile)”, a mai declarat Alex, fostul concurent de la Exatlon.

Alex Moraru sustine ca Alina este cea mai falsa din competitie si ca ar fi bine, pentru echipa, sa renunte la aceasta atitudine.

„Am emotii, tremur. Ma bucur ca sunt acasa, ca toata lumea este alaturi de mine. Sper ca eu sa fi fost sacrificiul pentru echipa Razboinicilor. Sper sa renunte la falsitate. Prima este Alinuta, falsitatea ramane. Exatlon a insemnat o avalansa de sentimente. Sa se iubeasca, sa se respecte, numai asa pot fi o echipa”, a declarat Alex.

„Am simtit perversitate. Ne-a mintit in fata. Cand am pierdut protectia si a fost nominalizata Anca, am plans cu totii. Cand am pierdut-o, Alina a plans cu noi. Dupa m-a mintit in fata ca nu a plans. Nu am inteles. Sunt multe gesturi de falsitate din partea Alinei. La game nu intra, o forta pe Mariana, dar unde se lua puncte intra ea si se sacrifica. S-a dovedit prin mai multe lucruri. Poate am inteles gresit si nu vreau. Eu cand am plecat de casa am mers sa unesc echipa. Am vazut ca au multe orgolii. Am zis ca poate asta este scopul meu. Se certau, se barfeau. Greseala mea a fost ca m-am grabit. Am crezut ca au avut capacitatea de a intelege”, a mai spus Alex.

Alex a avut parte de o primire speciala din partea familiei si a prietenilor.

„Eu ma bucur cel mai mult. Nu am fost niciodata atat de mult. Mie mi-a fost cel mai greu. Mai ales atunci cand baiatul a implinit un an. Acum merge, cand a plecat el nu mergea. Cred ca Alex nu a fost inteles, el a vrut sa uneasca echipa.

Il deranjeaza 70-80%. El este o persoana puternica. Ma bucur ca s-au inteles la sfarsit. Ca au inteles punctul lui de vedere. Se va intoarce mult puternic, cu multe idei, proiecte”, a spus sotia lui Alex.

„Mi se pare ca a avut o energie buna in echipa lui. Razboinicii traversau o perioada grea si am simtit ca i-a unit. Apoi s-au destramat, nu stiu exact ce s-a intamplat”, a declarat Andrei Stoica despre evolutia lui Alex in competitie.