Imagini unice de la inmormantarea Alinei Ciucu, tanara ucisa la metrou! Cand au vazut cine si-a facut aparitia, oamenii au inceput sa planga

Alina Ciucu, tânăra de 25 ucisă la metrou în urmă cu trei zile, este înmormântată astăzi, în staul ei natal Ostroveni, din judeţul Dolj. Familia îndurerată o conduce pe ultimul drum pe fata a cărei viaţă a fost curmată de Magdalena Şerban. Clopotele bisericii s-au auzit de la primele ore ale dimineţii, în localitatea unde a copilărit tânăra. Alina plecase la Bucureşti cu ani în urmă, pentru a scăpa de sărăcie şi a-şi face un rost în viaţă. Îşi dorea nespus să-şi ajute financiar mama şi familia adoptivă.

UPDATE 12:15 Au ajuns şi preoţii care vor oficia slujba de înmormântare a Alinei Ciucu.

UPDATE 11:40 La înmormântare şi-au făcut apariţia doi saxofonişti. Când au început să cânte melodii de jale, oamenii prezenţi au început să plângă. Familia, prieteni, dar şi zeci de localnici din Ostroveni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Alina Ciucu.

Alina Ciucu locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, alături de iubitul ei. Tânăra a fost la facultate alături de fiicele familiei care o adoptase de la vârsta de şapte ani. Moartea fulgerătoare a Alinei a îndoliat toată localitatea.Vestea morţii sale i-a afectat pe toţi vecinii, care şi-o amintesc drept o fată frumoasă şi cuminte, care a crescut sub ochii lor.

Alina nu a avut o viaţă prea uşoară. Mama ei, fiind bolnavă, şi-a dat acordul în urmă cu mai bine de 15 ani ca fetiţa să fie crescută de familia Popescu, doi vecini de peste drum, care mai au două fete. Au iubit-o ca pe copilul lor şi au ajutat-o să meargă la şcoală, alături de fiicele lor. Conform rudelor tinerei, în timpul facultăţii tânără lucra part-time pentru a reuşi să îşi acopere cheltuielile. Azi, tânăra va fi condusă pe ultimul drum, de cele două familii care au crescut-o, de prieteni, de vecini şi de localnicii care au cunoscut-o.

„Alina era frumoasă ca o actriţă”
Pentru rude, Alina Ciucu era cea mai frumoasă şi cea mai cuminte fată. A încercat să-şi răsplătească ambele familii, muncind aşa cum a putut ea mai bine. Mama ei biologică s-a sacrificat pentru ea, iar acum simte că i-a fugit pământul de sub picioare. După tragedie, la IML s-au dus mama naturală şi familia adoptivă, pentru a o aduce pe fata lor acasă.

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsesie şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă.”, a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu, pentru Cancan.ro.

sursa: cancan.ro