Îl mai ţii minte pe frumosul poliţist Luis din serialul Pasiuni? Se iubea cu Sheridan Crane. La 46 de ani, arată la fel de bine și de 18 ani îi este fidel unei singure femei: Fotografii inedite cu actorul iubit de multe femei din România:

Cu toţii au urmărit celebrul serial „Pasiuni” după 2000, iar Luis, polițistul din film, era adorat și admirat de mii de românce.

Înalt, tânăr, brunet și iubitor, nici nu e de mirare că atâtea Eve l-au admirat și au invidiat-o pe Sheridan, iubita lui din faimosul serial.

Îl mai ţii minte pe frumosul poliţist Luis din serialul Pasiuni? Dacă nu știați, actorul Galen Gering a interpretat rolul lui Luis Lopez Fitzgerald, omul legii după care suspinau toate femeile.

Deşi a ajuns la 46 de ani, Galen Gering nu şi-a pierdut din șarm şi s-a însurat în 2000 cu Jenna Hudlett, spre dezamăgirea fanelor actorului.

Acum, „Luis” arată la fel de bine și pare să fi descoperit secretul tinereții. Și dacă nu ne credeți, admirați-l în următoarea galerie foto! Și pentru a vă da seama de ce s-a îndrăgostit de actuala soție, vă arătăm și o fotografie cu Jenna.