Gravidă în 9 luni, o femeie din Buzau a mers la spital ca să nască! Avea şi numele pregatit pentru micuţ: Vladimir! Ce a urmat este însă cu adevarat cutremurător. A stat 20 de ore în spital. Ce avea femeia în burtă: Şocant…

Dramă cumplită pentru o familie din Buzău. Copilul pe care îl aştepta s-a născut mort şi asta, acuză păinţii, din cauza medicilor.

În timp ce era internată în Maternitatea din Buzău, femeia de 34 de ani a anunţat medicul care se ocupa de ea că simte că ceva este neregulă cu fătul. După ce a au consultat-o, asistentele au constatat că fătul era decedat de 20 de ore, asta deşi femeia stătuse câteva ore internată până să fie consultată. Apoi, deşi au constatat tragedia, medicii nu au intervenit imediat pentru a-i scoate femeii fătul din burtă, ci au mai lăsat-o aşa câteva ore. Soţul femeii a filmat scenele terifiante şi a făcut publice mesajele, acuzând medicii de neglijenţă şi superficialitate, potrivit presei locale.

Cadrele medicale se apără şi spun că acesta este un caz nemaiîntâlnit şi au făcut tot ce au putut pentru ca femeia să fie în siguranţă.

CITEȘTE ȘI: Cine este noul iubit al Simonei HALEP! Sunt foarte frumoşi impreuna, iar el se înţelege de minune cu tatăl sportivei

Că Simona Halep este o femeie admirată şi iubită nu mai este niciun secret pentru nimeni. Dar ştiţi cum e vorba aia: important nu e sa fii doar iubit, ci să şi iubeşti! Iar www.spynews.ro are informaţii în exclusivitate.

Dar să o luam cu începutul. Trebuie să vă spunem din start că este vorba despre o relaţie la început. Cei doi, Simo şi noul iubit, au doar câteva luni de când formează un cuplu. Puţin! Ar spune unii. Să nu ne grăbim să îi dăm şi căsătoriţi, ar spune alţii. Dar timpul e relativ şi clar curge altfel atunci când vine vorba despre dragoste. Şi ca să nu vă mai ţinem în suspans, vă spunem aşa: îl cheamă Theo şi este şi el machedon.

Dacă îi scoatem un pic dosarul am putea spune că înţelegem acum zâmbetul larg pe care îl afişează de ceva vreme Simona. Theo este un tânăr de bani gata, din Constanţa. A studiat Dreptul la Universitatea Româno-Americană. Mult timp a locuit în Statele Unite ale Americii, iar acum face drumuri dese spre tărâmul american.

Ce este însă special la Theo? Ce ne face pe noi să ne gândim că ar putea fi el „The One”? Simplu: relaţia bună pe care o are acesta cu familia Simonei Halep, în special cu tatăl acesteia, cu care şi iese în oraş. Uneori chiar şi fără sportivă. Aşa cum se ştie, la machedoni este foarte important ca familia să fie de acord cu relaţia. Nu ne-ar mira, aşadar, ca peste câteva luni să auzim că se pune de o nuntă mare printre machedoni.