Gest șocant în Craiova! Un polițist a vrut să se împuște în cap, dar iubita lui a încercat să îl oprească! I-a tras și ei un glont in mană și apoi și-a continuat planul! Motivul i-a cutremurat și pe anchetatori În ce stare se află acum cei doi tineri:

Un poliţist din Olt, în vârstă de 33 de ani, se află în stare gravă la spital, după ce s-a împuşcat în cap.

Este vorba de Bogdan Dumitrescu, angajat în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Tânărul a făcut gestul extrem după ce s-a certat cu iubita lui. Fata, în vârstă de 28 de ani, a încercat să-l oprească, moment în care a împuşcat-o şi pe ea în mână.

Ambii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, omul legii a fost transferat în stare foarte gravă la Spitalul Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dr. Alina Duminică.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Ambulanță și un echipaj SMURD, care au preluat două victime cu plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală pe partea stângă produsă prin împuşcare, având o stare destul de gravă, şi despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu o plagă împuşcată la mâna stângă. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova”, a declarat medicul Alina Duminică, potrivit olt-alert.ro.