Fosta iubită a lui Andi Moisescu este o milionară celebră! a iubit-o la nebunie și își dorea o familie cu ea

De peste 14 ani Andi Moisescu formează un cuplu fericit cu frumoasa Olivia Steer, însă puțină lume știe faptul că înainte de a o cunoaște pe Olivia, Andi a avut o relație de lungă durată, de 5 ani, mai precis, cu o femeie care în prezent a ajuns milionară în euro.

Numele ei este Mirela Bucoviceanu, ea și Andi Moisescu au devenit un cuplu de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 1998, după ce Andi a curtat-o cu mult efort timp de 3 ani, așa cum a declarat chiar el.

Iată ce declara Ani Moisescu într-un interviu din acea perioadă:

„M-am gândit că tot se împlinește “un mandat” de când suntem împreună și aș vrea să fiu reales și pentru următorul mandat. Când am început relația cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. Și sunt în continuare – fiindcă la mine asta contează foarte mult într-o relație. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras și fizic de o femeie că să existe o relație. Și, în cazul nostru, atracția există. A existat din plin, din prima clipă, și mai există și azi”.

Din păcate, sau din fericire?, lucrurile nu au evoluat așa cum și-a dorit prezentatorul. La foarte scurt timp de la aceste declarații, cei doi s-au despărțit, iar în 2004 el s-a căsătorit cu Olivia Steer, care pe atunci îi era colegă la un cunoscut post de televiziune.

Între timp, însă, Mirela s-a dedicat complet carierei, iar în luna martie a anului 2013, a fost inclusă de revista Business Magazin în ,,Top 200 – Cele mai puternice femei din business”, prezentând-o astfel pe fosta iubită a lui Moisescu, care a ajuns milionară în euro, potrivit libertatea.ro.

La 33 de ani a renunțat la o carieră de succes în domeniul imobiliar și și-a transformat pasiunea pentru modă într-o afacere de succes. Cum a procedat? A pus bazele unui magazin online care vinde numai îmbrăcăminte și accesorii realizate de designeri români.
Iată cum arată Mirela Bucoviceanu: