Fericire fără margini pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda: Fiica lor a început să vorbească. Ce a spus pentru prima dată micuța Victoria:

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea sunt cei mai fericiţi părinţi. Minunea din viaţa lor, micuţa Victoria, a rostit primul ei cuvânt. Bella Victoria Margot devine pe zi ce trece o adevărată domnişoară, astfel că micuţa a spus şi primul cuvânt.

Orice părinte aşteaptă cu sufletul la gură acest moment, astfel că acesta este şi cazul lui Tavi Clonda şi al Gabrielei Cristea, mai ales că ştim cât de importantă este micuţa în viaţa lor. Tavi Conda şi Gabriela Cristea s-au străduit mult până să devină părinţi, astfel că fiecare lucru nou făcut de micuţa Victoria le umple sufletul de bucurie.

Şi aşa cum spuneam, Victoria a fost, în sfârşit, protagonista marelui moment în care a rostit cuvântul mult aşteptat. Ce credeţi că a spus Victoria prima dată, „mama” sau „tata”? Ei bine, vă spunem noi. Victoria i-a făcut o mare bucurie tatălui său, căruia i-a rostit prima dată numele. De emoţie şi bucurie, Tavi Clonda a postat pe Instagram un filmuleţ în care fetiţa sa rosteşte „tata”. Cu siguranţă Gabriela Cristea nu este geloasă, ci se bucură de momentul trăit de soţul său, mai ales că frumuşica Victoria este lumina ochilor ei şi ai lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea revine pe micul ecran, la Antena Stars

„Te iubesc de nu te vezi”, noua emisiune care va fi moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche. Noua emisiune a Gabrielei Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va debuta pe data de 28 mai și va fi difuzată de luni până sâmbătă, de la 18:45, pe Antena Stars.

Înscrierile sunt în toi

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.