Fata din imagine urma să implinească 21 de ani. A ieşit în oraş şi a intâlnit un bărbat cu care, după ce a băut câteva pahare de alcool, a mers acasă. Au intreţinut relaţii intime, dar ce a urmat e şocant. Cum a fost găsită:

Mark Bruce, în vârstă de 32 de ani, a omorât-o pe Chloe Miazek, imediat după ce se întâlniseră în oraş şi au ajuns să facă amor în apartamentul bărbatului.

Mark Bruce a ucis o femeie aflată în stare de ebrietate. Chloe Miazek urma ca în nouă zile să împlinească vârsta de 21 de ani. Din păcate, nu a mai avut această şansă.

Chloe Miazek consumase alcool alături de prieteni şi s-a trezit într-un club plin cu oameni dornici să petreacă. Ulterior, fata s-a îndreptat către un mijloc de transport, acolo unde Mark Bruce se afla şi el.

Conversaţia a început în acel moment şi fata a ajuns chiar în apartamentul celui care avea să o omoare. Situaţia a degenerat iar Mark Bruce a omorât-o pe tânăra aflată într-o stare profundă de ebrietate, notează mirror.co.uk.

„Am omorât pe cineva. O femeie se află în patul meu”, a fost momentul în care bărbatul a realizat ceea ce făcuse, conform avocatei Jo McDonald.

„Mi-a spus că a strâns-o de gât, iar dovezile sunt în concordanţă cu povestea lui. Extinderea semnelor de pe gât a demonstrat faptul că Mark Bruce nu a avut nevoie de multă forţă”, a adăugat avocata Jo McDonald.

sursa: spynews.ro