Este sau nu Oana Lis însărcinată? A fost la ginecolog şi… Surpriză pentru Viorel Lis. Ce i-a spus medicul:

Oana Lis îşi doreşte foarte mult să devină mamă şi are de gând să îi facă o mare surpriză soţului ei. Chiar dacă Viorel Lis nu este de acord, blondina vrea să apeleze la înseminarea artificială pentru a deveni mamă.

Astăzi a mers la doctor pentru a face un control de rutină şi se gândeşte serios să facă înseminare. Invitaţi în cadrul emisiunii „Răi da buni”, Oana şi Viorel Lis au povestit cum decurg lucrurile între ei.

„Am fost la ginecolog. O să îl cheme Big— (sendviş cunoscut). Sunt supărată că Viorel nu m-a întrebat ce am făcut la ginecolog. Nu sunt însărcinată. Am fost la un control. Sunt nişte analize. Aş vrea eu să fiu însărcinată, ar fi frumos. Ar fi o minune Dumnezeiască. Eu îmi doresc să mă înseminez, el nu e de acord, eu o să vin într-o zi acasă înseminată. Vreau cu donator secret”, a spus Oana Lis.

„Mi-a fost frică de dimineaţă, înainte să merg. M-am dus singură. Important e că sunt bine. Când avea vreo 60 de ani Viorel m-a rugat să facem un copil. La începutul relaţiei nu a vrut niciunul dintre noi copii”, a mai spus Oana Lis.

CITEȘTE ȘI: Situaţie de criză în familia Lis! Avocatul Ionaşcu, chemat de urgenţă. „Îmi e frică să mai merg acasă”

Oana Lis ne-a lăsat iar fără cuvinte! De această dată însă, Oana Lis a vorbit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre cum Viorel Lis i-a rupt rochia de pe ea.

Oana Lis şochează iar prin acuzaţiile pe care i le aduce lui Viorel Lis. Soţia acestuia din urmă susţine că Viorel a bruscat-o, deoarece nu voia să iasă din camera lui.

Mai mult de atât, Viorel Lis simte că Oana încă îşi doreşte să îi vândă hainele, aşa că singura persoană alături de care mai doreşte să poarte o discuţie este avocatul Ionaşcu.

„M-a lovit la mână să ies din camera lui. A zis că vrea să vorbească doar cu domnul avocat. Doar în dânsul mai are încredere. Nu ştiu cum să mă mai descurc cu Viorel, deoarece nu mă lasă să mai intru în camera lui. Crede în continuare că vreau să îi vând hainele. Ce să facă un pensionar care se duce la păcănele cu 300 de costume”, a întrebat retoric Oana Lis.

„Am văzut doi oameni care se joacă cu viaţa. Asta am văzut acolo. E trist ce am surprins. Eu chiar credeam că am fost chemat pentru o problemă serioasă”, a afirmat avocatul Ionaşcu.