Este dureros ce se va intampla cu fetița Anastasiei Cecati si a lui Alexei Mitachi! Biata fetita… Medicul a facut anuntul in urma cu putin timp:

Fetita Anastasiei Cecati, tanara actrita ucisa cu cruzime de renumitul medic stomatolo Alexei Mitachi va fi transferata la Centrul de Plasament si Reabilitare din Chisinau.

Fetita de nici macar o luna a fost internata la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, iar starea acestuia este satisfacatoare.

„Pe parcursul acestor doua zile fetita a fost investigata. Este absolut sanatoasa, nu necesita tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindca era necesar de clarificat in ce stare se afla nou nascutul si institutia noastra este unica institutie care trateaza acesti copii”, a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc, pentru postul de televiziune Publika TV.

Fetita va fi transferata la Centrul de Plasament si Reabilitare din Chisinau. Directia Municipala pentru Drepturile Copilului urmeaza sa stabileasca daca fetita va ramane in grija rudelor.

„S-a apropiat bunica copilului care a venit din Romania. Ne-a relatat si ne-a demonstrat ca este bunica printr-un certificat de nastere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de nastere. Urmeaza ca noi pana la determinarea reprezentantului legal asupra copilului sa perfectam certificatul de nastere”, a declarat Lidia Stefanet, sefa Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului din sectorul Centru.