Epilatul a imbolnavit-o de cancer de piele! Ce s-a aflat despre moartea fulgeratoare a frumoasei Monalisa Pandelea? Greseala asta o fac multe fete… Ce a făcut tânăra cu doar câteva luni înainte să moară

Monalisa Pandelea, absolventa a liceului „Dinu Lipatti” din Capitala si extrem de apreciata pentru activitatea ei de make-up artist, a pierdut lupta cu boala la doar 26 de ani.

Tanara a fost diagnosticata cu cancer, iar boala a evoluat extrem de rapid. Potrivit ultimelor informatii, dezvaluite pe surse, Monalisa Pandelea s-ar fi imbolnavit de cancer la piele, cauzat de un tratament de epilare definitiva.

„Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică(…) 3 ani am făcut practică prin saloane şi spa-uri şi am lucrat cu agenţii de modă şi cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute”, a relatat Monalisa Pandelea pentru epitesti.ro în urmă cu 3 ani.

Monalisa Pandelea, o cunoscută artistă din Piteşti, s-a stins din viaţă la vârsta de doar 26 de ani. Tânăra a murit miercuri noapte, susţin apropiaţii, pe patul unui spital. Superba şatenă fusese diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer şi se pare că necruţătoarea boală a fost descoperită prea târziu.

Cu doar două luni înainte să se stingă din viaţă, Monalisa Pandelea şi-a pus speranţă în credinţa puternică pe care o avea în Dumnezeu. Tânăra a vizitat Ierusalimul, acolo unde s-a rugat din răsputeri să se facă bine. Monalisa a postat imagini de la Mănăstirea Hozeva, acolo unde se află moaştele Sfântului Gheorghe Hozevitul. Mănăstirea se află la o distanţă de numai 20 de kilometri de Ierusalim, pe drumul ce se îndreaptă spre Ierihon.

După cum se arată într-o postare a paginii salonului unde lucra Monalisa Pandelea, trupul neînsufleţit al acesteia a ajuns acasă. Cei care vor să îşi ia rămas pot să meargă la casa ei din strada Petre Ispirescu să-i aprindă o lumânare şi să îi aducă flori. E mesajul pentru cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu.

„Pentru cei care vor să îşi ia rămas bun ,Mony a ajuns acasă…
Pe strada Petre Ispirescu sus pe platou,ultima casă pe partea stângă!”

Monalisa Pandelea a învăţat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia de sculptură, după care a urmat cursurile unei academii din Italia. Monalisa era o fată extrem de talentată, fiind make-up artist la un salon din Piteşti. A devenit cunoscută mai ales pentru machiajele sale artistice. Tânăra era urmărită pe Facebook de peste 10.000 de persoane, iar operele sale au fost apreciate de mii de oameni.

Monalisa Pandelea a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer şi, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Puţini ştiau de suferinţa prin care trecea Monalisa. Cei care au cunoscut-o nu-şi pot reveni din şoc şi nu pot înţelege cum unei persoane atât de tinere i-a fost curmată viaţa prematur.