Ea îl are acum iar cealaltă l-a avut pe Smiley. Cum au reacţionat Gina Pistol şi Laura Cosoi când au dat nas în nas, la un eveniment:

Întâlnire de gradul zero între fosta şi actuala lui Smiley. Reacţia pe care Gina Pistol şi Laura Cosoi au avut-o când s-au revăzut a atras atenţia tuturor celor prezenţi.

Se pare că cele două nu au sentimente negative una faţă de cealaltă. Mai mult, reacţia lor a lăsat să se înteleagă că între ele există o relaţie chiar apropiată. Trecutul şi prezentul amoros al lui Smiley au dat nas în nas la un eveniment monden. Laura Cosoi şi Gina Pistol s-au intersectat la o gală de premiere, iar blondinele i-au lăsat mască pe toţi. Cele două s-au pupat şi s-au strâns în braţe, părând bucurose că s-au revăzut, spre suprinderea tuturor, potrivit Antena Stars.

Superbele blonde sunt prietene de ani buni, iar relaţia amoroasă cu Smiley nu le-a făcut să-şi strice relaţia. La eveniment, Laura Cosoi nu a fost singură, ci însoţită de soţul ei, Cosmin Curticăpean, care vine la toate evenimentele cu ea.