E SFÂȘIETOR! Mama Denisei sta in genunchi si varsa lacrimi amare, dupa ce s-a intamplat cu fiica ei

Denisa Raducu e internata de mai bine de o saptamana la Centrul Sf Luca din Capitala, un centru medical de ingrijiri paliative. Ea a fost diagnosticata cu cancer la ficat, in urma cu cateva luni. Mama ei, Geta, si iubitul sunt nedezlipiti de ea.

Denisa Manelista se lupta cu o boala nemiloasa care i-a nenorocit ficatul. Dupa ce saptamani intregi de analize, investigatii si tratamente la clinicile din tara si din strainatate, familia a decis sa o interneze la Centrul Sf Luca din Capitala. In respectivul centru se afla foarte multi bolnavi de cancer. De obicei, cei cu boli cronice care ajung aici se afla, de obicei in faza terminala. Ingrijirea paliativa se concentreaza asupra controlului durerilor si imbunatatirea vietii bolnavilor in aceste faze.

Cantareata e internata intr-o rezerva cu baie proprie, televizor, dar si un alt pat unde de obicei sta mama Denisei sau iubitul. De cand a aflat ca este bolnava, Geta, mama artistei, nu s-a dezlipt de ea. Si iubitul si-a lasat familia si afacerile in Spania si a venit de urgenta in tara ca sa-I fie aproape. Cei doi isi petrec, in principiu, 24 din 24 de ore cu Denisa. Si la spital, noptile, dorm cu randul, conform surselor din anturajul artistei.

Mama blondinei insa abia mai poate sa duca aceasta greutate. Conform surselor din spital, Geta plange mereu, e slabita, are cearcane, obosita, nu prea mananca si se roaga non-stop.

“Mama Denisei plange si se roaga. Spune ca atat i-a mai ramas de facut. In curtea spitalului e o bisericuta la care merge adesea sa se linisteasca, sta in genunchi, se roaga, pune acatiste, aprinde lumanari. De luni, de cand a inceput Postul Sfantului Petru si Pavel se tin slujbe in fiecare zi, asa ca e posibil sa participe si la aceste slujbe, nu doar la cele facute special pentru bolnavii din centru. Parintele Dragos stie ca Denisa e internata in centru si e deschis in caz ca familia doreste sa o spovedeasca sau sa o impartaseasca pe artista.

Pe iubitul Denisei l-am vazut in parculet, pe banca, probabil a iesit sa ia o gura de aer, sa se mai linisteasca, sa se recreeze. E abatut si el. Sufera, se vede. Dar la mama Denisei se vede cel mai tare. Abia mai are putere… Pe Denisa n-am vazut-o deloc la banca, in foisor sau in curte, la aer. Ea e slabita, abia merge. Nu cred ca iese din salon, oricum nu vrea sa o vada lumea sa slabita si palida, si suferinda”, sustin surse din spital.

 

Sursa: WOWBIZ