E panica printre Faimosii de la Exatlon: Giani Kirita nu se mai afla printre ei! Belbita: „Sper sa avem taria sa mergem mai departe…” Ce a patit fostul fotbalist: Asta nu s-a văzut la TV:

E a doua pierdere neasteptata, dupa retragerea lui Ion Oncescu din motive medicale.

Starea de sanatate a lui Giani Kirita parea buna in dimineata filmarii probei, insa acesta s-a simtit rau pe drumul catre circuit, acuzand dureri de stomac. Sportivul a fost ajutat de cadrele medicale si a primit recomandarea de a nu juca in aceasta zi la EXATLON.

„Faimosii” joaca in doar sase concurenti, dupa ce Ion Oncescu a abandonat din motive medicale, Giani KIrita a primit recomandarea de a sta o zi fara sa joace, Andrei Stoica nu joaca din cauza unor probleme la unul dintre genunchi iar Anda Adam, Claudia Pavel si Flo au fost eliminati de telespectatori.

„Nu suntem bine, suntem accidentati toti, dar luptam pana la capat”, a spus Larisa despre starea echipei sale in timp ce Diana Belbita a fost de parere ca „astia suntem, astia concuram, sper sa avem taria sa mergem mai departe. Chiar daca suntem putini, vrem sa le facem o surpriza celor bolnavi, sa castigam pentru ei”.

CITEȘTE ȘI: Tensiunea e la cote maxime printre Razboinici! Au bagat-o pe Anca in „carantina”: „Trebuie sa o dam cu japca afara!”

Aseara, Anca a fost nominalizata pentru eliminare de intreaga echipa iar discutia s-a transformat intr-o cearta generalizata.

Intorsi in casa, dupa ce au fost facute nominalizarile in Arena, Razboinicii s-au separat de Anca, ea preferand sa mearga in dormitor in timp ce colegii ei au ramas afara pentru a comenta cele intamplate.

„Cel mai simplu mod si cel mai corect ar fi sa n-o mai bagam in seama deloc[…] Cred ca trebuie sa o dam cu japca afara”, a spus Alex.

„Eu nici nu vreau sa dorm in aceeasi camera cu ea. Ne mutam paturile”, a glumit Alina, care a sugerat ca ea si Mariana ar trebui sa se mute in dormitorul baietilor.