E clar ce se intampla in relatia lor! Sotul Larisei de la Exatlon a rupt tacerea despre concurenta „E cea mai…” Ce a putut să spună despre Faimoasă:

Sotul Larisei de la Exatlon, emotionat de reusita concurentei, care a primit prima medalie in competitia Romania-Turcia-Grecia.

Larisa a reusit in emisiunea Exatlon din 5 martie sa obtina prima medalie din prima runda a competitiei internationale dintre Romania –Turcia –Grecia.

Larisa a reusit sa impresioneze pe toata lumea dupa ce a castigat prima medalie din competitia internationala, invingand concurentele din Turcia si Grecia. Dar cel mai emotionat a fost Shady, sotul Larisei, care ne-a marturisit ca abia acum am reusit sa vedem cata forta are concurenta Exatlon.

“Eu am incredere in Larisa, dar a fost chiar foarte tare si m-a emotionat foarte mult. Eu chiar cred ca Larisa este cea mai tare fata de acolo si eu o vad inca mult timp in competitie, chiar daca asta inseamna ca o sa o vad inca o perioada doar la televizor.

Nu conteaza, daca ea este bine, se bucura de concurs si este invingatoare mereu. Oricum eu sunt tare mandru de ea si, desi poate sunt subiectiv, aseara (n.r. Exatlon din 5 martie) si-a aratat adevarata ei valoare”, ne-a spus sotul Larisei de la Exatlon.

Larisa Vasile de la Exatlon, prima castigatoare in competitia internationala Romania-Turcia-Grecia
La Exatlon, meciul international Romania – Turcia- Grecia se va repeta saptamanal. Castigatorul si castigatoarea unei astfel de editii internationale vor primi fiecare cate o medalie.

Un concurent isi va putea revendica premiul in momentul in care va strange trei astfel de medalii. Astfel, jucatorii sunt motivati sa devina „jucatorul saptamanii”

In prima editie a confruntarii Romania – Grecia- Turcia de la Exatlon au concurat, din partea Romaniei, Larisa Vasile si Giani Kirita. Larisa a castigat cursa feminina, in timp ce cursa masculina a fost castigata de fostul fotbalist turc Umit Karan.

 

sursa: WOWBIZ.ro