După ce și-a retras fetița de la școală, Dana Nălbaru a făcut anunțul despre băiețelul ei! La doi ani, micuțul face asta:

Dana Nălbaru a trecut printr-o perioadă grea din viaţa ei. Deşi nu a avut deloc o stare bună, vedeta a încercat să fie puternică pentru fetiţa ei Sofia şi pentru băieţelul Kadri. Blonda a reintrat în atenţia presei, după ce a anunţat că şi-a retras fiica de la şcoală pentru a învăţa acasă.

„Ok, asta micu’ mazgalitu’, a inceput sa citeasca. Nu asta e mirarea pentru ca mai sunt copii care fac asta la doi ani. Mirarea e ca s-a hotărât ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare. Cosmonaut…ar vrea sa ajunga pana la Saturn, dar nu crede ca se poate si cică se opreste pe Luna”, a scris Dana Nălbaru pe contul ei de Facebook.

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur formează unul dintre cele solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o familie frumoasă şi le împărtăşesc adesea fanilor experienţa de părinţi, prin intermediul blogurilor personale, dar şi al conturilor de pe reţelele sociale.

CITEȘTE ȘI: Dana Nălbaru, mărturii cutremurătoare despre soţul ei! De ce boală suferă Dragoş Bucur

Dana Nălbaru a vorbit despre boala soţului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la vârsta de 24 de ani, iar de atunci a îşi face constant injecţii cu insulin, pentru a-şi ţine boala sub control.

Deşi acum a devenit o obişnuinţă, mai ales că tehnologia a evoluat iar actorul şi-a achiziţionat o pompă specială, la început îşi făcea injecţiile singur.

„Eu când l-am cunoscut avea deja. Pentru mine nu a fost ceva normal. Prima dată când am văzut că se înţeapa m-a luat cu leşin, după care m-am liniştit. L-am intrebat dacă-l doare. Acum are o pompă de insulină şi nu mai e chiar aşa. Când plecăm îşi face pachetul lui şi are grijă să aibă tot. Mănâncă foarte multe dulciuri, dar are grijă de sănătatea lui, este foarte atent. Analizele îi ies bine”, a declarat Dana Nălbaru.

Vedeta a dezvăluit că fiica lor, Sofia, la numai 10 ani, îşi ajută tatăl cu medicamentele. Totuşi, micuţa nu se îndreaptă către cariera de doctoriţă: „Nu pare să aibă înclinaţii, deşi îl ajută pe Dragoş, da”, a relatat.