După 10 ani de căsnicie, Andreea Bănică a făcut anunțul. S-a gândit chiar să se mute… Decizia pe care a luat-o cu Lucian de dragul copiilor:

Doar doi ani au avut loc Andreea Bănică și Lucian Mitrea în casa imensă pe care și-au cumpărat-o înainte de a deveni oficial soț și soție. Totul s-a schimbat în momentul în care au venit copiii, iar astăzi li se pare că sunt supraaglomerați! Andreea Bănică nu mai are loc în propria casă, dar nici nu vrea să se mute în alta mult mai mare.

Invitată la „Interviurile Libertatea”, Andreea Bănică a mărturisit că efectiv casa care i se părea imensă când a cumpărat-o, acum parcă ar fi o cutie de chibrituri. Și asta din pricina hainelor pe care le-a achiziționat în ultimii ani, a jucăriilor și a altor obiecte. „Când noi doi ne-am mutat în casă, era spațiu suficient. Aveam trei dormitoare sus, băi, living, parterul mare, curtea. Ni se părea prea mare, nici nu treceam prin camera de oaspeți și nici prin cealaltă, care era în plan pentru viitorul nostru copil. Acum nu mai știu unde să mă împart. Mă gândesc la ceva mai mare, dar nu pot să plec din acel cartier, pentru că Sofia și Noah se simt foarte bine, au foarte mulți prieteni, se joacă, merg pe- afară, ușa e deschisă, intră când vor, portarul complexului este tot timpul acolo, nimeni nu iese din cartier, totul este foarte organizat”, ne-a povestit cântăreața.

Chiar dacă ar putea oricând să se mute într-o casă mult mai mare, ținând cont că Lucian Mitrea chiar a făcut investiții în imobiliare, Andreea nici nu vrea să audă să părăsească cartierul din Cernica unde au crescut copiii ei. „Aș fi vrut o casă mai mare. Am făcut anexe la asta de acum, nu mai avem loc de nimic. Hainele mele deja sunt în dormitorul de oaspeți. Când vine sora mea, doarme printre haine, nu mai fac față. Casa acum pare că este mică pentru doi copii și doi adulți. În primul rând, eu nu mai am loc, nu mai știu unde să-mi pun hainele, toate sunt claie peste grămadă, pe standere, e groaznic”, a mai spus artista.