Divorțul și scandalul i-au făcut bogați! Câți bani au câștigat Kamara, soția și amanta din toată povestea asta: Sumele sunt uluitoare: Ce pretenții a avut artistul:

În ultima lună, Kamara, soția lui, Oana, și amanta acestuia, Mădălina, au fost în centrul atenției și au apărut prin diferite emisiuni tv, unde s-au certat la ore de maximă audiență. Se pare că de pe urma scandalului, nu au crescut doar audiențele, ci și onorariile protagoniștilor. Se pare că la început, au fost cooptate doar Oana și Mădălina, apoi a intrat în ecuație și Kamara, după ce i-au fost satisfăcute toate pretențiile fianciare.

Kamara s-a ferit multă vreme din a-și expune viața personală în public și nici n-a vrut să se afle că divorțează. Cu toate acestea, cum veștile proaste circulă repede, „bomba” a explodat la tv, după ce Mădălina, amanta lui, a venit și a povestit detalii „picante” despre relația lor. A urmat Oana, soția cântărețului, care a spus și ea versiunea ei, iar apoi Kamara, care și-a negociat contractul pe un onorariu dublu față de cel al femeilor din viața lor.

La rândul său, Kamara a respectat tot contractul și a intrat în joc chiar și în scenariile menite să facă audiență. Mai mult, cântărețul n-a vorbit cu nimeni, nici măcar cu prietenii apropiați, despre ce avea să spună la televizor, pentru că, în caz contrar, ar fi bun de plată, conform contractului. Chiar dacă imaginea lor a avut de suferit, cei trei sau ales cu câștiguri frumoase de pe urma scandalului, iar cariera artistică a lui Kamara nu a suferit, potrivit libertatea.ro.

sursa: cancan.ro