Diana Belbiță mergea pe stradă când doi golani i-au ținut calea:

Chiar ea a povestit totul! Diana Belbiță mergea pe stradă când doi golani i-au ținut calea: „Eu le-am spus frumos sa se dea in spate, ca daca nu…” Ce le-a făcut băieților: Ce credeți, a procedat bine?

Vedeta Exatlon Diana Belbita (21 de ani) a trait o experienta periculoasa pe vremea cand statea la camin in Drobeta Turnu Severin.

Fosta practicanta de judo, multipla campioana de Kempo si kickboxing si luptatoare profesionista de MMA, Diana Belbita (21 de ani) face acum parte din echipa Faimosilor in show-ul Exatlon, difuzat de sambata pana miercuri de Kanal D.

Într-un interviu acordat in ianuarie 2014, Diana a vorbit si despre o intamplare periculoasa pe care a trait-o, dar pe care a depasit-o cu bine gratie pregatirii sportive.

Campioana a trăit pe pielea ei un episod care probabil pe o adolescentă fără pregătire sportivă ar fi speriat-o: „De la sală până la cămin (n.r. internatul liceului) se întâmplă tot felul de incidente. Mergeam pe strada Crişan, în centrul oraşului, şi erau doi băieţi care mi-au ţinut calea. Ştiind ce pot, am avut tupeu şi le-am spus sec să mă lase în pace. Au rămas uimiţi când au văzut că nu fac pasul în spate, eu le-am spus frumos să se dea în spate, că dacă nu îi dau eu. Am fost foarte calmă, nu m-am speriat. Bănuiesc că altă fată în locul meu s-ar fi intimidat”.