Diana Belbita, marea castigatoare de la Exatlon? Anda Adam a dezvaluit secrete din culise: A fost atacată de…:

Anda Adam este prietena foarte buna cu Diana Belbita de la Exatlon. Solista crede ca luptatoarea va castiga concursul din Dominicana.

Frumoasa solista Anda Adam o vede pe Diana Belbita castigatoare la Exatlon, iar de curand a explicat si de ce. Dupa intoarcerea in tara, cantareata a povestit ca luptatoarea are toate calitatile necesare sa-si invinga adversarii, tanara fiind de neoprit.

„Diana a fost propusa de mine pentru aceasta competitie si ma bucur ca a ajuns acolo. Inainte sa plec am avut doar cateva minute sa ne luam ramas bun. Diana mi-a zis asa: ‘te rog sa dai de mami si sa-i spui ca sunt foarte bine aici’. Este cea mai putin accidentata dintre toti. Este sanatoasa. Ea a gasit o metoda sa treaca peste foame. Doarme. Diana Belbita poate sa castige aceasta competitie, eu am mari sperante in ea. Este rapida, are forta, are un moral puternic. Nu se accidenteaza des”, a declarat Anda Adam.

Ei bine, de curand frumoasa solista a fost atacata pe instagram de o fana care i-a reprosat ca la emisiuni spune ca o pupa si ca o sustine doar pe Diana Belbita, gest pe care respectiva il considera „naspa”. Anda Adam i-a raspuns imediat femeii.

„Am pupat-o pe Diana pentru ca mi-e prietena. Si mereu am zis „Hai Faimosii. Vrei sa-i enumar si sa spun ca-l pup pe fiecare in parte?”, a scris Anda vizibil deranjata de reprosurile prietenei virtuale.