Dezvăluire bombă! Oana a spus totul în direct, la TV: ”Kamara mi-a cerut să facem amor în trei!” Ce a putut să spună în direct: Amanta i-a dat imediat răspunsul:

După ce a venit în platoul emisiunii WOWbiz şi a oferit, pentru prima dată, detalii despre idila pe care o trăieşte alături de Kamara, acum, Mădălina şi-a dorit să revină în emisiune, pentru a lămuri situaţia.

Aşadar, pentru prima dată de la izbucnirea acestui scandal, Oana şi Mădălina au venit faţă în faţă, la WOWbiz şi au vorbit despre povestea pe care o trăiesc.

”Cred că s-au victimizat unele lucruri. Oana a spus totul legat de copil, de el. Ei, acum vin şi eu cu un exemplu, al meu… Mama mea, care avea trei copii, a stat singură, pentru că tatăl meu era plecat pe platformă petrolieră. Despre asta e vorba. Atunci când porneşti pe un drum, când vrei să-ţi întemeiezi o familie, accepţi, îţi asumi. Atât cred eu.”, a spus Mădălina, în direct, la WOWbiz.

”Să te văd pe tine cum o să fii, când n-o să ai sprijinul necesar. Să vedem cum o să reacţionezi dacă o să ajungi să te simţi femeie de serviciu, sau doar menajeră. Nu-ţi convine dacă Kamara stă mai mult cu fiul la terapie.”, i-a replicat Oana, în timp, ce Mădălina a recunoscut că a stat cu copilul lor.

”Eram prezentă la discuţia lor. Ştiu că a fost deranjată că a stat mai mult cu copilul. Mi-a spus chiar şi Kamara.”, a mai spus Oana, în timp ce Mădălina a negat: ”Nu mă deranjează deloc, nu are de ce să mă deranjeze prezenţa copilului. De multe ori suntem împreună atunci când petrece timp cu copilul, am fost amândoi la terapie.”, a spus Mădălina.

”E uşor să vii acum, când are aproape patru ani. Pe mine mă deranjează chestia asta. Am stabilit să nu prezint copilului un bărbat, până când nu ştiu că e o relaţie serioasă. Îmi place să mi se ceară părerea când e vorba de copilul meu, eu l-am născut, eu l-am îngrijit. Dacă ei sunt fericiţi şi se înţeleg…Kamara era nemulţumit de relaţia pe care a avut-o după ce ne-am despărţit. Da, e adevărat că s-a despărţit de ea pentru Mădălina.”, a mai spus Oana.

De asemenea, în direct, la WOWbiz, Oana a povestit că la un moment dat, când a ieşit în oraş cu un bărbat, a apărut Kamara.

”Da, m-am întâlnit cu un bărbat, dar şi el a avut şi alte motivaţii. Nu pleca pentru job. Se ducea pur şi simplu să petreacă timp cu băieţii, lucruri absolut normale, cum mi-ar fi plăcut şi mie în ăştia trei ani, în care am stat cu Leon. Tu nu ştii că dacă el are ceva de făcut şi eu la fel, în acelaşi timp, ce trebuie să facă el e mult mai important. Eu, dacă aveam o programare, trebuia să o anulez.”, a povestit Oana.

Întrebată de Mădălina ce a făcut cu bărbatul respectiv, Oana a recunoscut franc: ”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el. Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să fac sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă, să fac sex cu el şi să ne despărţim. Tu ce ai fi ales? Sunt demnă, crede-mă. De ce crezi că sunt încă soţia lui? El a continuat să spere că ne vom împăca. Asta s-a întâmplat în vară”, a mărturisit Oana.