Detaliul despre care nu s-a ştiut! Ce au găsit în chiuveta Israelei, după ce au descoperit cadavrul în baie: „A fost singurul lucru care mi-a atras atenţia”

Noi detalii în cazul morţii Israelei Vodovoz ies la iveală.

Primul om care a intrat în casa femeii de afaceri, împreună cu SMURD-ul, face dezvăluiri neştiute până acum, cu privire la ceea ce a putut să vadă în baia în care Israela a fost găsită moartă.

„Nu era dezordine în casă, singurul lucru care mi-a atras atenţia după ce am văzut-o pe Israela căzută în baie a fost un spray de astm în chiuveta. Era ordine, televizorul era oprit, televizoarele după o anumită perioadă se sting singure. De cel puţin 48 de ore dânsa era decedată.”, a spus bărbatul, pentru Antena Stars.

Avocata Israelei a confirmat spusesele ei în legătură cu faptul că există cineva care la orice oră era apelat de Israela venea la ea s-o ajute.

„Cea mai apropiata persoană de doamna Israela era administratorul de la Vişeu de sus. Acea doamnă de la Vişeul de Sus a alertat autorităţile după două zile în care doamna Israela nu a răspuns”, a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei.

Trupul neînsufleţit al Israelei va fi transportat, zilele acestea, în Israel, acolo unde va fi înmormântată femeia de afaceri.

„Transportul trupului neînsufleţit se face cu orice fel de avion. Acolo la zona cargo trebuie să se ducă cu minimum 10 ore înainte, trupul. O repatriere pleacă de la 2500 euro, maxim 3500, avem totul inclus cu acte”, a declarat patronul unei firme de pompe funebre. Toate detaliile şi declaraţiile le vezi în video de mai jos.