Deși e doar un copil, toata lumea credea ca e gravida! Ce au descoperit medicii dupa ce au vazut ecografia unei fetite de 11 ani – Au inlemnit cand au vazut ce ii crestea de fapt in burta:

Cherish-Rose Lavelle din Australia avea doar 11 ani cand au inceput durerile groaznice. Atunci cand a ajuns la spital, medicii au crezut ca fata ar putea fi gravida, deoarece burta ei era prea mare.

De ceva timp, mama micutei observase ca aceasta slabea pe zi ce trece tot mai mult, si si-a dat seama ca este ceva in neregula cu ea.

Nu a stat pe ganduri si a dus-o la spital. Cherish era un caz foarte grav, asa ca medicii au transferat-o la un spital mai mare. Dupa analize amanuntite, doctorii i-au dat un verdict crunt. Avea o tumora uriasa pe ovare, care cantarea aproape 10 kilograme.

Acum fata face tratament prin chimioterapie, iar mama ei este nevoită să își vândă afacerea pentru a putea petrece următoarele luni alături de fiica sa, în spital.

Mama fetei a marturisit: „Când mi s-a spus că are cancer, nu mă puteam opri din plâns. Acum că mi s-a zis că se poate vindeca, sunt atât de ușurată! Acum viața mea s-a schimbat, nimic altceva nu mai contează în afară de vindecarea ei”. Acum Cherish va suporta tratamentul prin chimioterapie care se speră să micșoreze tumora, pentru ca apoi aceasta să poată fi eliminată chirurgical.