Descoperire sinistră făcută în mașina scoasă din Olt. Ce era în interior: Pompierii au rămas muți de uimire!

Un posibil accident rutier a mobilizat poliţiştii şi pompierii din judeţul Sibiu. Ei au căutat în râul Olt o maşină despre care exista bănuiala că ar fi căzut în apă.

UPDATE 15.30: Un tânăr de 30 de ani a fost scos din râul Olt mort, fiind găsit de scafandri şi pompieri, după aproape două zile de căutări, potrivit ISU.

Bărbatul este din localitatea Onceşti, judeţul Bacău. Pompierii au reuşit să scoată din râul Olt, marţi, un autoturism marca Audi A 4. În interiorul acestuia a fost găsit bărbatul decedat, informează Agerpres.

Era căutat de câteva zile

Un şofer care se îndrepta de la Sibiu spre Vâlcea a anunţat că autoturismul din faţa sa, un BMW de culoare închisă, cu număr de Bacău, care circula cu viteză mare, ar fi dispărut brusc de pe şosea în noaptea de duminică spre luni.

Căutările au început imediat şi continuă şi acum, deşi nimeni nu a semnalat dispariţia sau întârzierea nejustificată a vreunei persoane, care s-ar fi putut afla în maşina respectivă.

Totodată, poliţiştii anunţă că aşteaptă un mesaj de la şoferul BMW-ului, în cazul în care acesta este în siguranţă şi află că este căutat.

Tânărul din Oneşti, care a fost găsit mort în maşina scufundată în apele râului Olt, urma să se căsătorească în vară. Băiatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi condus noaptea, cu viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi ar fi plonjat cu maşina în râul Olt.