Denisa şi-a făcut testamentul înainte să moară! ”Vreau ca toate bunurile mele să rămână…” Nu e vorba despre mama artistei!

Înainte să moară, Denisa Răducu a discutat cu membrii familiei ei şi a decis ca, în cazul în care nu va învinge boala, bunurile ei să rămână unei persoane apropiate sufletului! Nu e vorba despre mama artistei, aşa cum s-ar fi putut aştepta toată lumea.

Cu câteva săptămâni înainte să se stingă, artista a avut o discuţie cu mama ei şi a rugat-o ca apartamentul pe care şi l-a cumpărat, maşina şi alte bunuri să-i fie lăsate surorii ei. De altfel, cântăreaţa avea o relaţie de suflet excepţională cu sora.

Recent, într-o intervenţie la un post de televiziune, sora cântăreţei afirma: „Eu cu sora mea vorbesc zilnic. Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine. Nu este nevoie să fac public lucrul ăsta. Ea ştie foarte bine că o iubesc, că sunt alături de ea şi împreună o să luptăm, o să fiu alături de ea şi o să treacă peste tot. Nu e nevoie să fac public ceva legat de sora mea”.

Din păcate, Denisa a murit în ieri dimineaţă în jurul orei 4.00.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, s-a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.