Cristina avea 32 de ani, doi copii, si a fost ucisa in Italia. Mesajul cutremurator scris pe Facebook, inainte sa moara:

O româncă în vârstă de 35 de ani a fost ucisă în Italia, pe trecerea de pietoni. Femeia avea doi copii şi a plecat în Italia pentru a câştiga bani să le ofere copiilor ei un viitor mai bun.

Aceasta era originară din judeţul Iaşi şi era mama unei fetiţe de 7 ani şi a unui un băieţel de 11 ani pe care, înainte să plece, îi lăsase în grija mamei sale.

Viaţa Cristinei Constantin s-a sfârşit brusc pe data de 7 ianuarie 2017, când a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni.

Chiar în acea zi, înainte să moară, femeia a postat un mesaj sfâşietor pe facebook.

„La mulţi ani fetiţei mele Ioana. Sf.Ioan să vă ocrotească în fiecare zi. Vă iubeşte mami foarte mult”, a scris Cristinei Constantin, pe 7 ianuarie, pe pagina de Facebook, noteaza spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Cutremurător! O româncă, mamă a cinci copii, a murit în Spania. Se fac eforturi disperate pentru a-i fi găsită familia

O româncă, mama a cinci copii, a decedat în urmă cu patru zile, iar diaspora face eforturi pentru a îi găsi familia.

Femeia a lăsat în urmă cinci copii orfani, după ce soţul acesteia a decedat în urmă cu trei ani.

Românii din Spania încearcă să dea de familia femeii. Aceasta se numesşte Pop Ileana (Turda Ileana pe numele de fată) şi este originară din Maramureș. Ultimul domiciliu cunoscut al acesteia este în Leordina.

Din nefericire, femeia a decedat în cursul zilei de 4 ianuarie 2018 în localitatea Cuenca din Spania, iar Asociația „România în Spania” încearcă să dea de urma unor rude sau apropiaţi ai femeii, care ar putea să îi preia pe cei cinci copii români, potrivit romaniatv.net.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să contacteze Asociația „România în Spania” la număr de telefon: 639178615 sau Consulatul României din Ciudad Real – tel. 609513790.

În cazul în care nu se găsesc rude care să poată prelua copiii, aceștia vor ajunge într-un orfelinat în Spania.