Cornel Galeş, SCANDAL MONSTRU cu familia Ciuculete. Motivul halucinant pentru care s-a certat cu fiii Ilenei Ciuculete:

Au trecut mai bine de trei luni de zile de când Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, iar soţul artistei, Cornel Galeş, a reuşit să-i convingă pe fani că se înţelege de minune cu cei doi fii ai cântăreţei, însă lucrurile nu par a fi atât de roz. Mai mult de atât, se pare că rudele Ilenei îl acuză pe acesta că a dat de pomană doar o roşie, un pateu şi un cârnăcior.

Dacă până acum Cornel Galeş spunea că se înţelege de minune cu cei doi copii ai Ilenei Ciuculete, se pare că la trei luni de la moartea Ilenei au apărut discuţii aprinse.

Mai exact, conform Click!, Cornel şi-a pus în cap familia soţiei sale, pentru că nu i-a anunţat pe oameni din timp pentru parastas. “Familia Ilenei s-a plâns că Galeş i-a anunţat foarte târziu de pomana de trei luni, iar ei nu au putut ajunge. Ei sunt supăraţi că soţul artistei a dat de pomană la parastas în pacheţele doar o roşie, un pateu şi cârnaţi, şi ăia preparaţi de doamna Belu, naşa de cununie a Ilenei şi a lui Cornel. Mugurel şi Cristian mai aveau un cui contra lui Cornel, acela că nu i-a chemat la spital, decât cu două zile înainte să moară artista, în condiţiile în care aceasta era internată de trei săptămâni”, a dezvăluit un apropiat al familiei.

Mai mult de atât, între Cornel Galeş şi băieţii Ilenei Ciuculete au apărut discuţii şi din cauza banilor, întrucât acesta le-a promis câte 3.000 de euro, dar i-a dat doar lui Mugurel şi doar în urma unei discuţii: “Am tăcut, am făcut-o pentru mămica, am crezut că se schimbă Cornel. Am vrut să ne avem bine. Nu ne are decât pe noi, nu vorbeşte nici cu fata lui şi nici cu fratele lui. Dar el confundă bunul simţ cu bunătatea. Nu mai vorbesc cu el, am întrerupt orice legătură”, s-a plâns Mugurel Sfetcu unui apropiat.

Sursa: wowbiz.ro