Clipe de panică, din nou, la coaforul din Titu! Un barbat a intrat nervos, si… Ce s-a intamplat în urmă cu câteva ore. Anuntul facut de Politie: Angajatele sunt în stare de șoc:

Angajatele coaforului în care o femeie a fost ucisă de fostul ei partener gelos au fost ameninţate de un bărbat care le-a reproşat că nu au ajutat victima.

Un bărbat a fost amendat şi i s-a întocmit dosar penal, după ce a ameninţat angajatele salonului din Titu, unde Alexandra Elena Marin a fost înjunghiată mortal pe data de 23 ianuarie 2018 de fostul ei partener.

″Astăzi, 29 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de ameninţare. Din cercetări a reieşit că, în cursul acestei zile, cel în cauză ar fi pătruns în incinta unui salon de înfrumuseţare din Titu şi ar fi ameninţat angajatele. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică″, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Conform surselor judiciare, bărbatul este în vârstă de 49 de ani şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a intrat în salon şi a început să le ameninţe pe angajate. Acesta nu este rudă cu tânăra care a fost înjunghiată.

Alexandra Elena Marin şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic, fiind înjunghiată cu un cuţit de fostul său iubit într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra Elena Marin avea doar 25 de ani şi era mama a doi copii cu vârste fragede.