Claudia Pavel, primele declarații dupa ce a fost eliminata de la Exatlon: Adevarul despre colegii sai, chiar și cei cu care s-a certat! Ce nu s-a vazut la TV:

Claudia Pavel regreta plecarea de la Exatlon Romania. Artista sustine ca a fost o experienta incredibila si ca ii va fi dor de colegi.

„A fost o experienta incredibila, cel mai mult mi-a placut peisajul. Nici macar in momentele de cumpana nu mi-am dorit sa vin acasa si asta datorita coechipierilor. Ne incurajam, eram ca o familie. O sa-mi fie dor de colegi chiar daca au fost mici neintelegeri”, a declarat Cream pentru WOWbiz.

Cream a slabit, insa se bucura pentru asta. Vedeta a mai povestit ca asteapta cu nerabdare sa-si vada baiatul, chiar daca el doarme cand va ajunge ea acasa, o sa-l trezeasca.

Claudia Pavel viseaza sa manance gogosi si friptura.

CITEȘTE ȘI: Anda Adam, adevarul despre relatia Claudiei Cream cu sportivul Catalin Cazacu: „Sunt tineri si liberi. Nu au responsabilitati majore in tara, pot face ce vor”

Tachinarile dintre Claudia Cream si Catalin Cazacu au starnit numeroase intrigi in tara. Anda Adam, prima concurenta eliminata de la Exatlon Romania din echipa Faimosilor, a spus adevarul despre relatia lor.

Artista nu si-a dorit sa comenteze prea mult, insa sustine ca sunt doi oameni fara prea mari obligatii si ca sunt liberi sa faca ce isi doresc.

„Eu cred ca nu sunt oameni cu responsabilitati majore aici. Ei sunt oameni liberi, tineri si pot face ce vor ei”, a declarat Anda Adam la WOWbiz.