Ce spune Dragos Dolanescu, stabilit in Costa Rica, despre condamnarea Elenei Udrea: Iata ce se va intampa cu blonda dupa ce va naste copilul: La asta nu s-a gândit nimeni!

Marti, Elena Udrea a primit vestea condamnarii sale definitive la 6 ani de inchisoare, in dosarul Gala Bute. Fosta deputata se afla in aceste momente in Costa Rica, acolo unde se afla sub azil politic.

Initial, blonda a marturisit ca a ales sa se retraga in Costa Rica, pentru a putea duce sarcina la bun sfarsit, departe de agitatia din tara, insa aceeasi tara ar putea sa o protejeze pe Elena Udrea de ultima condamnare.

Dragos Dolanescu, fiul regretatului Ion Dolanescu, stabilit si el in Costa Rica, a marturisit la un post de televiziune care sunt sansele Elenei Udrea de a scapa basma curata.

Dragos Dolanescu a explicat ca au fost cazuri de romani extradati din Costa Rica, chiar si in absenta unui tratat de extradare cu Romania, insa in cazul Elenei Udrea, situatia devine ceva mai complicata. Acest lucru se datoreaza copilului, care va deveni la nastere cetatean al Republicii Costa Rica, iar potrivit legilor statului, copilul nu va putea fi lasat fara mama.

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!”, a scris Elena Udrea după aflarea sentinței.