Ce spune Denisa familiei sale, de câteva ori pe zi! Cei dragi nu se pot opri din plâns:

Denisa Răducu trece prin momente extrem de grele, viața ei împărțindu-se acum între tratamente care o sleiesc de puteri și momentele în care îi revine, pentru scurt timp, zâmbetul pe buze. Iar acestea din urmă sunt Dedicate, spun sursele noastre, familiei.

Mai exact, de fiecare dată când se ridică în capul patului, Denisa cere ca cei care îi sunt pe aproape să se strângă în jurul ei. Iar cuvintele pe care le spune acestora, cu o dragoste care izvorărește din tot sufletul ei, dovedesc că artista trăiește acum clipe grele, dar că s-a împăcat cu situația.

Astfel, spun sursele noastre, Denisa le spune tututror cât de mult îi iubește, le mulțumește pentru tot ceea ce fac pentru ea, și, zâmbind, le cere să fie liniștiți pentru că lucrurile sunt în mâna Domnului. ”Vreau să zâmbiți și să fiți liniștiți”, zice ea privindu-i în ochi pe apropiații săi. Apoi, obosită din cauza efortului, se așează mai bine în pat și, dacă mai are putere, cere de mâncare și strâmbă din nas dacă nu i se aduce ceea ce și-ar dori ea și i se aduc bucatele recomandate de medic, de regim, plângându-se că nu au niciun gust.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.
Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

 

Sursa: Wowbiz