Ce spun medicii despre starea Anamariei Prodan, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Diagnosticul este…”:

Joi dimineață, Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău la filmările emisiunii matrimoniale pe care o moderează. Impresara se afla în afara Bucureștiului, lângă Călărași și se pregătea să filmeze unul dintre episoadele emisiunii.

„Dupa ce a stat doua ore in masina cu telefonul in mana, Ana a coborat si a mers direct catre producatorul emisiunii. Au discutat pret de cateva secunde si apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palida si fara vlaga, ea a plecat in tromba direct la Spitalul Floreasca, la Urgenta. Totul dupa ce, dimineata, in jurul orei 7.00, Prodanca se simtea bine, era zambitoare la machiaj si chiar si-a facut un live pe adresele de socializare”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

„A făcut o encefalogramă”
După ce medicii i-au făcut cotroale amănunțite, se pare că nu au reușit să dea un diagnostic clar.

„Durerile de cap s-au accentuat in ultima perioda, astfel ca imediat ce a ajuns la clinica, Ana a fost trimisa la investigatii. I s-a facut un consult amanuntit, o encefalograma, dar si un EKG (n.r. electrocardiograma) pentru a vedea daca are probleme si cu inima sau cu tensiunea. In urma primelor rezultate, i s-a prescris un tratament medicamentos, dar si o perioada de repaus total de la activitatile profesionale. Nu putem spune cu exactitate ce se intampla cu impresara, cert este ca diagnosticul este unul incert si ea ar trebui sa respecte indicatiile doctorului„, au spus surse apropiate impresarei pentru wowbiz.ro.